Hoe kan ik een gratis domeinnaam bestellen?

in Domeinnaam

Een gratis domeinnaam eindigd bijvoorbeeld met .tk. Zo een .tk domein is te bestellen via dot.tk.

1. Wanneer je naar dot.tk gaat zie je een groot invul veld, net als bij Google. Hier vul je een domeinnaam in die jij graag wil hebben.
  2. Als je domeinaam beschikbaar is, wordt je geleid naar de registratie pagina. Hier wordt je gevraagd of je je domeinnaam wil laten verwijzen of dat je DNS wil gebruiken. Klik op DNS gebruiken.
  3. Vervolgens heb je twee keuzes. Kies “je eigen DNS gebruiken”.
  4. Vul bij server 1 de volgende in: NS1.HOSTNED.EU
  5. Vul bij server 2 de volgende in: NS2.HOSTNED.EU
  6. Kies de gewenste registratieperiode en vul de code in.
  7. Klik op de grote blauwe aanmeld knop.
  8. Je krijgt als het goed is een mail dat je moet verifiëren.

Veel plezier met het maken van je website.