Over ons

Wie zijn wij?

We zijn een groep studenten die opkomt voor medestudenten. Velen van ons hebben vroeger gezocht naar een goede webhosting om websites te hosten. Velen hebben moeten kiezen voor goedkope webhosters om niet veel geld te geven. Hierbij zijn we gestuit op een aantal problemen, namelijk:

  1. Goedkope webhosting is langzaam.
  2. Goedkope webhosting werkt vaak niet.
  3. De webhosting is vaak onbereikbaar en offline.
  4. We zwijgen helemaal over gratis webhosters. Deze zijn te slecht om maar een woord over te zeggen.
  5. De klantenservice is vaak slecht. Weinig medewerkers of ongekwalificeerd.

De goedkope webhosting providers hebben te veel storingen en doen er alles aan om vele personen een jaarcontract af te laten sluiten en om zoveel mogelijk klanten te werven. Maar klanten waarderen en ervoor zorgen dat ze blijven, ho maar.

Wij dachten: “Dit kan anders”. Een aantal studenten hebben een groep gevormd en zo Studentenhosting opgericht. We zijn geen bedrijf en zijn dus ook niet ingeschreven in de Kamer van Koophandel. We doen dit om jullie als het ware een gunst te verlenen.

We hebben veel gezocht naar een goede webhosing provider en hebben uiteindelijk een gevonden. Hier hebben we goede afspraken mee gemaakt. Wij kopen groot in, zodat we goedkoop uitkomen om jou goedkoop hosting aan te kunnen bieden.

Twee keer per jaar vindt er een inflatiecorrectie plaats, namelijk op 1 juli en op 1 januari. Dit is altijd zo. Om ervoor te zorgen dat wij jullie dezelfde prijs kunnen aanbieden, moeten we veel inkopen. Hoe meer we inkopen, des te goedkoper we kunnen inkopen. Dit houdt dus in dat je niets zult merken van de inflatiecorrecties. Zo kun je ook jarenlang genieten van onze ongelofelijke lage prijs. Overtuig dus al je vrienden en vriendinnen om zijn of haar website bij Studentenhosting te hosten.